У Бахчисараї дитячі садки обладнають QR-кодами

У Бахчисараї продовжують розміщення QR-кодів на будівлях міста. З огляду на успішний досвід із нанесенням кодів на комунальні підприємства, місцева влада ініціювала їхнє розміщення на будівлях дитячих дошкільних установ.

У Бахчисараї стартував другий етап із розміщення QR-кодів на будівлях дитячих дошкільних установ.

QR-коди можуть бути не тільки нудними і незрозумілими, а так само барвистими, кольоровими та з орнаментами. Першим етапом було нанесення кодів на комунальні підприємства.

«QR-коди продовжують інтегруватися в наше місто, — сказав міський Голова Рубаненко К.Г., — і наступним етапом буде нанесення на маршрутні транспортні засоби. У них можна буде вважати корисну інформацію від перевізника, так само перейти на сайт Бахчисарайської міської ради, де планується відкрити окрему сторінку для прямих контактів з перевізників нашого міста».

Нагадаємо, що QR-код — це матричний код, абревіатура якого перекладається з англійської як «швидка відповідь». Він дозволяє легко розпізнавати його сканувальними пристроями та отримувати необхідну інформацію.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді