У Бахчисараї дитячі садки обладнають QR-кодами

У Бахчисараї продовжують розміщення QR-кодів на будівлях міста. З огляду на успішний досвід із нанесенням кодів на комунальні підприємства, місцева влада ініціювала їхнє розміщення на будівлях дитячих дошкільних установ.

У Бахчисараї стартував другий етап із розміщення QR-кодів на будівлях дитячих дошкільних установ.

QR-коди можуть бути не тільки нудними і незрозумілими, а так само барвистими, кольоровими та з орнаментами. Першим етапом було нанесення кодів на комунальні підприємства.

«QR-коди продовжують інтегруватися в наше місто, — сказав міський Голова Рубаненко К.Г., — і наступним етапом буде нанесення на маршрутні транспортні засоби. У них можна буде вважати корисну інформацію від перевізника, так само перейти на сайт Бахчисарайської міської ради, де планується відкрити окрему сторінку для прямих контактів з перевізників нашого міста».

Нагадаємо, що QR-код — це матричний код, абревіатура якого перекладається з англійської як «швидка відповідь». Він дозволяє легко розпізнавати його сканувальними пристроями та отримувати необхідну інформацію.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як природно навчати іноземної мови в дошкільному віці

Чому педагоги дошкільних закладів з гордістю заявляють, що їхні вихованці вже у молодшій групі вивчають іноземні мови, у середній — розв’язують математичні рівняння, а в старшій — вивчають основи комп’ютерної грамотності? Чи варто починати навчання іноземної мови в дошкільному віці?
3869

Заняття з англійської мови в дитячому садку

Виберіть конспект заняття з англійської мови в дитячому садку, що найліпше підійде вашим вихованцям, а також скачайте інфорграфіку із вправами для дітей різного віку.
30093

Виховуємо патріотів на заняттях з англійської мови

Виховувати в дітей патріотичні почуття можна навіть під час вивчення іноземної мови. Поговоріть із дошкільниками на заняттях з англійської мови про Батьківщину, неповторність її природи, про суспільні й сімейні цінності
3862

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді