Переможців конкурсу художників від напряму «Експертус Освіта» нагороджено!

22 травня 2013 року було оголошено результати проведеного напрямом «Експертус Освіта» конкурсу художників на найкращу ілюстрацію до літературного твору для дітей. Представники напряму зустрілися і поспілкувалися з переможцями та лауреатами конкурсу.

22 травня 2013 року стали відомими імена переможців та лауреатів Конкурсу художників на найкращу ілюстрацію до літературного твору, який тривав з 10 квітня по 10 травня 2013 року.

За результатами Конкурсу переможне перше місце посіла Дарина Дзюбак, студентка Мистецького інституту художнього моделювання та дизайну імені Сальвадора Далі. Друге місце поділили між собою Маргарита Оболєнцева, студентка цього самого інституту, та Яна Гасіковська, студентка Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв. Трійку лідерів замикає Надія Літавська, випускниця Інституту мистецтв Прикарпатського національного університету В. Стефаника.

Лауреатами Конкурсу стали: Наталія Єщенко, Ілона Сидорко, Олександр Семенюк, Євгенія Терентьєва, Алія Насирова, Алла Потьомкіна та Олена Руснак. Лауреатів відзначили почесними дипломами від Експертус.

Про те, як відбувалося нагородження переможців та лауреатів, розкажуть світлини.

Переможниця Дарина Дзюбак мріє стати мультиплікатором і у майбутньому робити мультфільми на рівні міжнародних студій. Дівчина вважає, що для досягнення своєї цілі необхідно кожного дня вдосконалюватися. Вона вивчає відповідні новітні програми та вигадує власних персонажів. Кредо Дарини — «Моя місія — робити світ кращим».

Яна Гасіковська, яка посіла почесне друге місце, більше концентрує увагу на деталях. Вона отримує неабияке задоволення від малювання  різноманітних орнаментів. «Я читаю казку і одразу з’являються ідеї. Беру предмети у руки і малюю», — зазначила переможниця. Дівчина мріє бути щасливою та займатися улюбленою справою.

Володарка ще одного другого місця, Маргарита Оболєнцева, надає перевагу малюнкам «від руки», академічній творчості та живопису. Вона прагне навчитися мистецтва каліграфії. Із самого дитинства художниця любила роздивлятися ілюстрації казок. «Ілюстрація відіграє важливу роль. Розглядати її можна годинами. Вона дає змогу перенестися у казку», — впевнена Маргарита. Дівчина прагне стати відомим дизайнером, ілюстратором і, можливо, викладачем живопису.

Надія Літавська ще у дитинстві робила маленькі книжечки, в яких малювала цілі історії. Дівчину надихають навколишній світ і природа. Вона мріє стати ілюстратором. «Творчість — це щось добре. Ти маєш вкладати позитив, щоб своєю роботою викликати гарний настрій у людей».

Щиро вітаємо переможців Конкурсу і бажаємо їм натхнення та реалізації усіх творчих планів!

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27853

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді