Зустрічайте свіжий номер журналу «Заступник директора школи»!

Травневий випуск щомісячного журналу «Заступник директора школи» присвячений аналізу роботи школи за навчальний рік. Пропонуємо ознайомитися з його змістом.

П’ятий номер журналу «Заступник директора школи» на своїх сторінках висвітлює тему «Аналіз роботи школи за навчальний рік».

Стаття «Складаємо аналіз роботи навчального закладу за минулий рік: крок за кроком» присвячена ефективності річного плану роботи навчального закладу, яка залежить від того, чи виявлені проблеми попереднього періоду і чітко визначені завдання на наступний навчальний рік.

У статті «Стан і розвиток мережі класів навчального закладу» ви дізнаєтеся за якими показниками необхідно аналізувати мережу класів навчального закладу.

Стаття «Кадрове забезпечення навчального закладу» аналізує успішну роботу навчального закладу. Подано дані про кількісний та якісний склад педагогічних працівників, які використовують під час аналізування роботи вчителів-«предметників»; у аналізуванні роботи навчального закладу за минулий навчальний рік; з метою визначення завдань навчального закладу на наступний навчальний рік; для підготовки та подання статистичної звітності.

Автор статті «Робота з обдарованими учнями в навчальному закладі» визначає показники ефективності роботи з обдарованими учнями. Подано аналіз діяльності педагогічних працівників навчального закладу з розвитку творчого потенціалу учнів, системи організаційних і психолого-педагогічних заходів, спрямованих на розв’язання цього завдання, зокрема участь учнів в олімпіадах, конкурсах, змаганнях тощо.

Усе це та багато іншої важливої, корисної та актуальної інформації дізнавайтеся зі сторінок щомісячного спеціалізованого журналу «Заступник директора школи». 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27856

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді