Учасники ЗНО обчислять свої бали за допомогою тестового зошиту

Абітурієнти, які беруть участь у зовнішньому незалежному тестуванні, мають можливість порівняти свої відповіді на запитання тестування з правильними, визначивши їх за допомогою тестових зошитів.

Відповідно до порядку проведення ЗНО, абітурієнт має право після тестування отримати власний зошит із тестовими завданнями.

Тестовий зошит надасть можливість порівняти правильні відповіді на завдання тесту з власними відповідями.  

Після ознайомлення з відповідями випускник може обчислити свій тестовий бал, що становить суму балів за виконання кожного завдання.

Отримати тестовий зошит абітурієнт може в аудиторії, де проводилося ЗНО, протягом 30 хвилин після завершення тестування.

Як відомо, найближчими днями абітурієнти здаватимуть зовнішнє незалежне оцінювання з української мови та літератури.

Цьогоріч офіційне оголошення результатів ЗНО відбуватиметься з 18 червня по 7 липня. Воно буде здійснюватися шляхом їх розміщення на інформаційних сторінках абітурієнтів.

В Українському центрі оцінювання якості освіти обіцяють оприлюднити результати тестувань з основних предметів до 1 липня, тобто до початку прийому вступних документів вищими навальними закладами країни.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як природно навчати іноземної мови в дошкільному віці

Чому педагоги дошкільних закладів з гордістю заявляють, що їхні вихованці вже у молодшій групі вивчають іноземні мови, у середній — розв’язують математичні рівняння, а в старшій — вивчають основи комп’ютерної грамотності? Чи варто починати навчання іноземної мови в дошкільному віці?
3869

Заняття з англійської мови в дитячому садку

Виберіть конспект заняття з англійської мови в дитячому садку, що найліпше підійде вашим вихованцям, а також скачайте інфорграфіку із вправами для дітей різного віку.
30093

Виховуємо патріотів на заняттях з англійської мови

Виховувати в дітей патріотичні почуття можна навіть під час вивчення іноземної мови. Поговоріть із дошкільниками на заняттях з англійської мови про Батьківщину, неповторність її природи, про суспільні й сімейні цінності
3862

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді