На Вінничині відбулась акція для першокласників

У Вінницькій області провели акцію «Індивідуальна творча справа «Мій найкращий перший зошит». У ній взяли участь першокласники регіону. Акція була спрямована на розвиток корисних навичок та комунікативних умінь школярів.

У Вінницькій області підсумували результати акції «Індивідуальна творча справа «Мій перший найкращий зошит», що проводилася у рамках реалізації Державного стандарту початкової загальної освіти, обласного проекту «Я — першокласник».

Мета акції — забезпечення можливостей для підвищення самооцінки, розвитку навичок саморегуляції емоційних станів, комунікативних умінь, повідомляє Міністрество освіти і науки України.

Учасниками стали майже 15 тис. першокласників усіх загальноосвітніх закладів області.

Школярам було запропоновано самоутвердитися в колективі за допомогою зустрічі-гри «Будемо знайомі», набути позитивної самооцінки (виставка малюнків «Мій автопортрет», бесіда «Розкажи про себе»), презентувати свої добрі справи на акції «Буде наша ялинонька жити», «Я простягаю руку допомоги», «Дивись не забудь:людиною будь».

Результати акції було підсумовано на урочистостях «Мій перший найкращий зошит — мій перший успіх». Кожен першокласник презентував свій творчий доробок та отримав диплом. Окрім того, за творчий підхід до організації та проведення акції було оголошено подяку 500 вчителям початкових класів.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді