Затверджено орієнтовні критерії оцінювання діяльності навчальних закладів

17 червня затверджено орієнтовні критерії оцінювання діяльності дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів.

Міністр освіти і науки України підписав наказ № 772 від 17.06.2013 «Про затвердження орієнтовних критеріїв оцінювання діяльності дошкільних, загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних закладів».

Як повідомляє Міністерство освіти і науки, документ затверджено з метою вдосконалення програмно-методичного забезпечення оцінювання результатів діяльності ДНЗ, ЗНЗ та ПТНЗ, підвищення ефективності управління системою освіти та організації проведення атестаційної експертизи.

Орієнтовні критерії дозволять об’єктивно оцінювати стан реалізації навчальними закладами єдиної державної політики в галузі освіти.

Затверджені орієнтовні критерії дають можливість здійснити моніторинг діяльності навчальних закладів. Їх можуть використовувати безпосередньо навчальні заклади для самоаналізу своєї діяльності.

Згідно з наказом № 772, Наказ МОН України № 99 від 14.02.2005 «Про затвердження Орієнтовних критеріїв оцінювання діяльності загальноосвітніх навчальних закладів» втратив чинність.

Детальніше за посиланням.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді