19 червня відбудеться вебінар на тему «Наказ як один із видів розпорядчих документів»

Напрям «Експертус Освіта» підготував для Вас безкоштовний вебінар на тему: «Наказ як один із видів розпорядчих документів», який з технічних причин було перенесено на 19 червня. Чекаємо на вас!

19 червня 2013 року о 14.00 напрям «ЕкспертусОсвіта» проведе вебінар на тему «Наказ  як один із видів розпорядчих документів».

У наш час швидких технологічних змін та інновацій дуже важливо отримувати найсвіжіші відомості про застосування нових рішень та підходів в освіті, вдосконалювати власні професійні навички та бути лідером у своїй сфері.

Ви маєте чудову нагоду підвищити свій рівень знань щодо оформлення документів, дізнатися все про створення наказів та скористатися порадами головного редактора журналів «Практика управління закладом освіти» та «Практика управління дошкільним закладом», голови ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти» — Омельяненко Ніни Володимирівни.

У програмі вебінару:

  • класифікація наказів
  • строки зберігання наказів
  • загальні вимоги до складання констатуючої і розпорядчої частин наказів різних груп
  • порядок унесення змін до наказів
  • відповіді на найпоширеніші запитання щодо складання наказів

Вебінар проходитиме на освітній мережі webinary.biz 19 червня 2013 року о 14.00.

Взяти участь у вебінарі дуже просто! Все відбувається віртуально, Вам потрібен лише комп’ютер та доступ до інтернету!

Ваші кроки для участі у вебінарі:

  1. Перейдіть за активним посиланням
  2. Зареєструйтеся: заповніть усі поля
  3. Запам’ятайте Ваш логін та пароль! Без них Ви не зможете взяти участь у вебінарі
  4. Далі перейдіть за активним посиланням
  5. Авторизуйтеся у діалоговому вікні «Авторизация» (уведіть Ваш логін та пароль) та за потреби поставте Ваше запитання лектору вебінару. Натисніть кнопку «ОК»
  6. Вітаємо! Ви зареєструвалися для участі у вебінарі на тему «Наказ як один із видів розпорядчих документів»
  7. На вказану Вами, при реєстрації, електронну адресу буде відправлено листа за темою вібінару. У самому листі міститиметься активне посилання, яке необхідно буде натиснути 19.06.2013 о 14.00 для участі у вебінарі

Увага! Перед початком вебінару перевірте програмні налаштування:

  1. У вашому власному віртуальному кабінеті «Личный кабинет» перейдіть до вкладки «Тест оборудования» та натисніть кнопку «Начать тест». Тест містить чотири кроки, утім Вам потрібно перевірити лише один: «Шаг 1. Проверка соединения с сервером – Версия Adobe Flash Player: Проверка соединения»
  2. Далі натисніть кнопку «Начать проверку»
  3. Перевірка триватиме менше хвилини. Перші два пункти: «Проверка подключения по порту 1935» та «Проверка подключения по порту 8088» мають бути зеленими — це означає, що Ваше програмне забезпечення налаштоване та підтримує можливість онлайн конференції

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді