21 червня — найщасливіший день у році!

Британський учений на ім’я Кліфф Арнолл вивів формулу, що визначила найщасливіший день у році — 21 червня. За його підрахунками кількість позитивних чинників у цей день досягає максимуму.

Кліфф Арнолл, учений з Великої Британії, визначив найщасливіший день року.

Згідно з його формулою 21-го червня кількість позитивних чинників, що поліпшують настрій людини, досягає максимуму, повідомляють іноземні ЗМІ.

Формула щастя виглядає так: O + (NхS) + Cpm/T + He, де О — можливість проводити час на відкритому повітрі, N — спілкування з природою, S — соціальна взаємодія, Cpm — дитячі спогади про літо та позитивні думки, Т — температура за вікном і, нарешті, He — передчуття вихідних.

Для того щоб визначити найщасливіший день у році, Кліфф Арнолл вставив усі ці чинники у своє рівняння.

Учений не обійшов увагою і найдепресивніший день року. На його думку, він припадає на понеділок наприкінці січня і неофіційно називається Blue Monday (Сумний понеділок).

У цьому випадку британець враховував такі чинники, як холодна зимова погода, борги, що залишилися після святкування Різдва, та сумний настрій після закінчення новорічних свят.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді