«Дистанційне навчання в навчальному закладі» (№ 06/2013)

Побачив світ червневий номер щомісячного журналу «Заступник директора школи», присвячений питанням дистанційного навчання в навчальному закладі. Пропонуємо ознайомитися з його змістом.

Червневе число журналу «Заступник директора школи» ознайомлює своїх читачів з особливостями дистанційного навчання у сучасній школі.

У статті «Дистанційне навчання в загальноосвітніх навчальних закладах» визначено мету та завдання дистанційного навчання. Описано процес запровадження дистанційного навчання. Охарактеризовано форми і види дистанційних навчальних занять, а також особливості навчально-виховного процесу.

Стаття «Інтернет-ресурс як необхідна умова дистанційного навчання обдарованих учнів» ознайомлює читача з особливостями використання сайту в роботі з обдарованими учнями. У ній подано: приклади тренувальних і контрольних вправ із відповідями для перевірки рівня засвоєння учнями навчального матеріалу, розміщеного на сайті і вивченого під час уроків; сценарій дистанційного уроку «Let’s do shopping!»; приклад інструкції щодо засвоєння навчального матеріалу

«Використання сучасних виховних технологій» подає характеристику видів виховних технологій та інформацію про довгострокові проекти, реалізовані з 5-го до 11-го класу; пам’ятку для вчителів «Умови ефективної реалізації колективних творчих справ».

У номері охарактеризовано діяльність заступника директора з навчально-виховної роботи загальноосвітнього навчального закладу в серпні та зазначено нормативно-правові документи, які є підставою для виконання тих або тих видів діяльності заступника директора.

Про все це та про іншу важливу, актуальну та цікаву інформацію дізнавайтеся зі сторінок щомісячного спеціалізованого журналу «Заступник директора школи».

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27853

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді