Дітей ознайомлять із симфонічним оркестром у сучасному форматі

Музиканти симфонічного оркестру Королівського Північного коледжу музики (Велика Британія) записали спеціальне виконання одного з найвідоміших музичних творів видатного композитора Бенджаміна Бріттена «Путівник по оркестру для юних слухачів».

Із нагоди святкування 100-річчя від дня народження видатного британського композитора, диригента та піаніста Бенджаміна Бріттена (1913-1976) музиканти симфонічного оркестру Королівського Північного коледжу музики (Велика Британія) записали унікальне виконання одного з найвідоміших творів композитора «Путівник по оркестру для юних слухачів».

Виконання буде покладене у спеціальну музичну програму для завантаження, яка надасть змогу дітям весело і сучасно дізнаватися про оркестр та його інструменти. Окрім музичного додатка, програма також міститиме ігри, музичні вікторини, інтерактивні завдання.

Із вересня 2013 року унікальна програма для дітей буде доступна для безкоштовного завантаження  на сайті http://www.britten100.org/home.

Зазначимо, що «Путівник по оркестру для юних слухачів» Бенджаміна Бріттена є одним із трьох широко використовуваних творів для ознайомлення дітей з інструментами симфонічного оркестру поряд із «Карнавалом тварин» Каміля Сен-Санса і симфонічною казкою «Петрик і Вовк» Сергія Прокоф'єва.

Детальніше за посиланням.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27853

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді