Дітей ознайомлять із симфонічним оркестром у сучасному форматі

Музиканти симфонічного оркестру Королівського Північного коледжу музики (Велика Британія) записали спеціальне виконання одного з найвідоміших музичних творів видатного композитора Бенджаміна Бріттена «Путівник по оркестру для юних слухачів».

Із нагоди святкування 100-річчя від дня народження видатного британського композитора, диригента та піаніста Бенджаміна Бріттена (1913-1976) музиканти симфонічного оркестру Королівського Північного коледжу музики (Велика Британія) записали унікальне виконання одного з найвідоміших творів композитора «Путівник по оркестру для юних слухачів».

Виконання буде покладене у спеціальну музичну програму для завантаження, яка надасть змогу дітям весело і сучасно дізнаватися про оркестр та його інструменти. Окрім музичного додатка, програма також міститиме ігри, музичні вікторини, інтерактивні завдання.

Із вересня 2013 року унікальна програма для дітей буде доступна для безкоштовного завантаження  на сайті http://www.britten100.org/home.

Зазначимо, що «Путівник по оркестру для юних слухачів» Бенджаміна Бріттена є одним із трьох широко використовуваних творів для ознайомлення дітей з інструментами симфонічного оркестру поряд із «Карнавалом тварин» Каміля Сен-Санса і симфонічною казкою «Петрик і Вовк» Сергія Прокоф'єва.

Детальніше за посиланням.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді