Студентський гуртожиток — оселя затишку і тепла

Саме під таким гаслом на Миколаївщині пройшов щорічний обласний конкурс гуртожитків вищих навчальних закладів І–ІV рівнів акредитації.

Саме під таким гаслом на Миколаївщині пройшов щорічний обласний конкурс гуртожитків вищих навчальних закладів І–ІV рівнів акредитації. У конкурсі взяли участь сім вищих навчальних закладів.

За результатами конкурсу перше місце посів гуртожиток № 3 Миколаївського національного аграрного університету, друге — гуртожиток Технолого-економічного коледжу Миколаївського національного аграрного університету, а третє місце — гуртожиток Миколаївського коледжу культури і мистецтв.

Нагородження переможців конкурсу відбудеться у листопаді 2013 року під час проведення урочистих заходів до Дня студента відповідно до умов обласної Програми «Молодь Миколаївщини».

Варто відзначити, що проведення таких конкурсів сприяє поліпшенню умов проживання студентів. А молодь, у свою чергу, це цінує, бо розуміє, що неможливо відчути смак студентського життя, не мешкаючи в гуртожитку.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді