Українські школярі беруть учать у Міжнародній олімпіаді з інформатики

Нині і до 14 липня включно команда українських школярів змагатиметься за першість у XXV Міжнародній учнівській олімпіаді з інформатики у м. Брісбен.

Цьогоріч у Міжнародній учнівській олімпіаді з інформатики у м. Брісбен беруть участь четверо юних знавців, переможців Всеукраїнської олімпіади.

Україну представляють Роман Рубаненко та Роман Фурко, учні 11-го класу Полтавського обласного ліцею-інтернату для обдарованих дітей із сільської місцевості при Кременчуцькому педагогічному училищі імені А. С. Макаренка, Дмитро Федоряка, учень 11-го класу Комунального закладу освіти «Дніпропетровський ліцей інформаційних технологій» при Дніпропетровському національному університеті, а також Ілля Шевченко, учень 9-го класу Харківського фізико-математичного ліцею № 27 Харківської міської ради Харківської області.

Команду українських школярів супроводжують Андрій Гуржій, керівник команди, академік Національної академії педагогічних наук України, та Віталій Бондаренко, науковий керівник команди, перший український призер, асистент Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді