14 серпня розпочинає свою роботу Шкільний ярмарок «Світ дитинства та школи»

Напередодні 1 вересня все більш актуальним для батьків постає питання збору дитини до нового навчального року. Шкільний ярмарок «Світ дитинства та школи» пропонує своїм відвідувачам усі види товарів для школярів та цікаву розважальну програму.

14 серпня 2013 року гостинно відкриє свої двері Київський Палац дітей та юнацтва, де протягом трьох днів проходитиме Шкільний ярмарок «Світ дитинства та школи».

Експозиція шкільного ярмарку з кожним роком збільшується. До участі у ньому залучаються нові виробники та дистриб’ютори шкільної форми, сорочок, блузок, трикотажних виробів, дитячого одягу для дітей від 0 до 16 років, рюкзаків, портфелів, канцелярських товарів, товарів для творчості, навчальної та картографічної продукції; магазини та інтернет-магазини дитячих товарів; клуби та центри творчості.

Цьогоріч на дітей чекають цікаві конкурси з призами та розважальна програма: майстер-класи, презентації, конкурси, казкові герої.

Кожен відвідувач виставки (до 16 років) буде мати можливість зареєструватися на безкоштовне святкування Дня народження в ДРК «Ігроленд». Актори привітають дитину і подарують їй «Сертифікат на розваги на атракціонах номіналом 50 грн.» До флаєра буде прикріплене запрошення, яке дає право БЕЗКОШТОВНО ВІДВІДАТИ атракціон ЛАБІРИНТ (10 хвилин).

Режим роботи шкільного ярмарку «Світ дитинства та школи»:

14 — 16 серпня 2013 р. з 10:00 до 18:00

Київський Палац дітей та юнацтва, вул. І.Мазепи, 13, ст. метро «Арсенальна»

ВХІД ВІЛЬНИЙ.

Докладніше за посиланням.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27853

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді