Вийшло друком серпневе число журналу «Музичний керівник»

На сторінках серпневого числа щомісячного журналу «Музичний керівник» розкрито тему «Креативний і творчий розвиток дітей на музичних заняттях». Пропонуємо ознайомитися з його змістом.

Читайте у серпневому числі журналу «Музичний керівник» (№ 8/2013):

«Розвиток креативності дітей на музичних заняттях» — у статті розглянуто різницю між поняттями «творчість» та «креативність», зазначено практичні методи й форми розвитку в дітей креативності на музичних заняттях, а також розкрито значення творчих музичних ігор у цьому процесі.

У публікації «Традиційні народні ігри для літнього дозвілля дітей» обгрунтовано необхідність вводити у дозвілля сучасних дітей традиційні народні ігри, роз’яснено їхню користь для дітей, подано опис та ноти українських традиційних народних ігор: «Яструб і Курчата», «Перепілка», «Зайчик», «Грушка», «Як діждемо літа, то нажнемо жита», «Косарі», «Чорний баран»

У статті «Календарно-тематичне планування уроків музичного мистецтва для другого класу за новою навчальною програмою» подано авторський орієнтовний календарно-тематичний план уроків музичного мистецтва для другого класу, створений відповідно до вимог нової навчальної програми

Також у журналі:

  • Конспекти тематичних музичних занять для дітей старшого дошкільного віку «Таємниці морських глибин» та «Космічна подорож»
  • Сценарій осіннього свята-розваги для дітей дошкільного віку «Свято дощу та парасольки»
  • Хореографічна постановка «Калиноньки» для старших дошкільників і молодших школярів
  • Пісні на осінню тематику
  • Головоломка «Що зайве?»

Усе це та багато іншої цікавої та корисної інформації читайте у щомісячному журналі «Музичний керівник».

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27854

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді