Читайте у СЕРПНЕВОМУ номері журналу «Практика управління дошкільним закладом»

Побачив світ серпневий номер спеціалізованого журналу «Практика управління дошкільним закладом». Для читачів підготовлено моніторинг нормативно-правових актів та здійснено огляд документів, які визначають вимоги до складання наказів.

Зустрічайте серпневий випуск щомісячного журналу «Практика управління дошкільним закладом», присвячений темі «Складання наказів»!

У рубриці «Говоримо про важливе» розглянуто основні аспекти створення електронної бази реєстрації дітей до дошкільних навчальних закладів (далі — електронна база). Визначено мету і принципи створення, порядок упровадження електронної бази. Подано рекомендації щодо змісту інформації, яка може бути внесена до електронної бази.

«Вимоги до вигляду печаток і штампів дошкільних навчальних закладів» — у статті з’ясовано, чи врегульовано чинним законодавством питання щодо вигляду, виготовлення, обліку, використання, зберігання, знищення печаток і штампів. Наведено вимоги до найменування юридичної особи.

У публікації «Отримання дошкільним навчальним закладом благодійної допомоги від батьків дітей» роз’яснено, чи необхідно створювати благодійний фонд, аби отримувати від батьків дітей благодійну допомогу у вигляді матеріальних цінностей. Визначено додаткові джерела фінансування навчальних закладів.

Також у номері — відповіді на запитання щодо можливості відрахування дитини, яка не відвідувала дошкільний навча­ль­ний заклад тривалий період без поважних причин; встановлення доплати за  несприят­ливі умови праці; суміщення посади методиста завідувачем районного методичного кабінету.

Усе це та багато іншої корисної та цікавої інформації читайте на сторінках щомісячного журналу «Практика управління дошкільним закладом».

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27856

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді