Подарунок у жовтні усім передплатникам журналу «Практичний психолог: Школа»!

Чи знаємо ми сучасних дітей? Чи розуміємо їхній вибір, рішення тощо? Чи говоримо ми з ними однією мовою?Або ж ми маємо певні сталі уявлення про дітей, що сформувалися впродовж багатьох років праці, або ж ці уявлення є відображенням ідеальної картини про роботу з дітьми?

Посібник «Невідоме покоління» є не просто збірником матеріалів соціологічних і психологічних досліджень. У ньому представлено роздуми дітей про себе, про старше покоління, вчителів, батьків, школу, про проблеми сучасного життя і ставлення до нього.

Ці роздуми дають шанс дорослим поглянути на світ, в якому живуть діти, очима самих дітей.

Посібник стане в пригоді для:

  • підготовки до батьківських зборів та засідань педагогічної ради;
  • аналізування своєї професійної діяльності та педагогічних уявлень;
  • проведення аналогічного опитування у навчальному закладі.

Ідея: Борис Михайлович Жебровський, заступник Міністра освіти і науки України.

За загальною редакцією Віталія Григоровича Панка, директора Українського науково-методичного центру практичної психології і соціальної роботи НАПН України.

На сторінках посібника вміщено результати моніторингових досліджень дитячої субкультури щодо:

  • особливостей спілкування в сім’ї;
  • вибору дітьми життєвих пріоритетів;
  • ставлення учнів та вчителів до порушення прав дітей;
  • телефонних звернень дітей про допомогу.

А також представлено роздуми дітей про себе, про старше покоління, вчителів, батьків, школу, про проблеми сучасного життя і ставлення до нього.

А тепер — найголовніше!

Усі передплатники журналу «Практичний психолог:Школа» на ІІ півріччя 2013 року отримують посібник «Невідоме покоління» у жовтні У ПОДАРУНОК!

Якщо ви не встигли оформити передплату на «Практичний психолог: Школа» на ІІ півріччя на пошті, ви можете зробити це в редакції:

тел./факс: 0 (44) 586-56-06

e-mail: peredplata@Експертус.com.ua

https://oplatforma.com.ua/

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27853

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді