Стандарт столичної освіти як основа ефективного розвитку дошкільної освіти міста Києва

Незабаром відбудеться конференція для керівників дошкільних навчальних закладів, учасники якої презентують своє бачення роботи з програмою «Великий старт» та обговорять розвиток дошкільної освіти у столиці.

22 серпня 2013 року о 10:30 розпочнеться конференція керівників дошкільних навчальних закладів на тему «Стандарт столичної освіти як основа ефективного розвитку дошкільної освіти міста Києва».

Конференція проходитиме у Національному музеї – заповіднику «Битва за Київ у 1943 році» (с. Нові Петрівці, Київська область), повідомляє Міністерство освіти і науки.

Райони-учасники проведуть майстер-класи та представлять своє бачення роботи з дітьми за програмою «Великий старт». Буде приділено увагу таким питанням:

  • розвиток дітей через ігрову діяльність;
  • забезпечення фізичного розвитку;
  • робота над розвитком пізнавального інтересу дітей;
  • залучення до художньо-естетичної та трудової діяльності.

Для учасників конференції будуть проведені вікторини та конкурси, відбудеться виставка страв дитячого харчування, будуть проведені сучасні тренінги «Садочок майбутнього», «Скринька почуттів» та «Креативне малювання».

На завершення заходу відбудеться святковий гала-концерт «Дитячі пісні про головне» за участю педагогів міста Києва.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді