Оголошено результати конкурсу «Упровадження здоров’язбережувальних технологій у навчально-виховний процес»!

Оголошено переможців конкурсу «Упровадження здоров’язбережувальних технологій у навчально-виховний процес», що тривав з 28 січня по 17 червня 2013 року. Педагоги з усієї України надсилали свої роботи та ділилися власним професійним досвідом.

У січні 2013 року редакція журналу «Заступник директора школи» оголосила конкурс «Упровадження здоров’язбережувальних технологій у навчально-виховний процес».

Протягом п’яти місяців редакцією було отримано багато робіт з різних регіонів України.

Педагогічні працівники поділилися власним досвідом щодо розроблення та впровадження у навчально-виховний процес здоров’язбережувальних технологій.

Робота конкурсної комісії тривала понад два місяці. І нарешті переможців конкурсу визначено!

Перемогу здобули:

Перше місце — Наталія Корж, директор Ріпкинської гімназії Ріпкинської районної ради Чернігівської області.

Друге місце — Руслана Боднар, заступник директора з навчально-виховної роботи, учитель основ здоров’я Шепетівського НВК № 3 у складі «Загальноосвітня школа І–ІІІ ст. ім. Н. Рибака та ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою», Хмельницька область.

Третє місце —

Людмила Тепла, учитель початкових класів Вилянської загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів, Вінницька область;

Ольга Савченко, заступник директора школи з виховної роботи Носачівської загальноосвітньої школи І–ІІІ ст., Черкаська область.

Ознайомтеся докладніше з результатами конкурсу.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27853

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді