День батька святкуватимуть на офіційному рівні

Кабінет Міністрів України підтримав пропозицію Міністерства соціальної політики запровадити в Україні нове свято — День батька. За попередніми даними, свято припадатиме на третю неділю вересня.

Міністерство соціальної політики пропонує започаткувати нове свято — День батька. Відповідний проект було схвалено Кабінетом Міністрів України.

За словами міністра соціальної політики Наталії Королевської, у проекті запропоновано відзначати  День батька кожну третю неділю вересня.

«Уряд підтримав нашу пропозицію та схвалив проект Президента про святкування Дня батька. Ми переконані, що це важливий крок, який не тільки встановлює гендерну рівність, оскільки вже є День матері, а й підкреслює важливе місце батька в сім’ї», — розповіла посадовець.

Міністр відзначила, що останнім часом українські чоловіки дедалі активніше долучаються до виховання дітей, тому нове свято буде додатковим стимулом приділяти увагу своїй родині.

Відповідний указ набуде чинності після підписання його Президентом України.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді