У Нідерландах встановили дитячий майданчик майбутнього

У Нідерландах підтримали новітні тренди з генерування альтернативної енергії. За ініціативи влади міста Дордрехт встановлено карусель, яка працює на кінетичній енергії, що виробляється під час дитячих ігор.

У нідерландському місті Дордрехт на замовлення місцевої влади встановили дитячий майданчик майбутнього. Нова карусель працює на кінетичній енергії, яку виробляють діти під час ігор.

Сьогодні все частіше можна почути про новітні тренди, які пропагують генерування енергії з будь-якої рутинної справи. Архітектурна студія ecosistema urbano вирішила поекспериментувати з енергією, що виробляться під час дитячих ігор.

Карусель у місті Дордрехт нагадує велетенський гриб із канатами, на яких усі охочі можуть висіти чи сидіти. Під час крутіння каруселі виробляється кінетична енергія, що збирається в батареї та використовується для підсвічення атракціону у вечірній час.

Карусель не лише розважає дітей, а й  пояснює їм принципи виникнення енергії. Вона розвиває уявлення про альтернативні джерела енергії та ознайомлює дітей з принципами взаємодопомоги, адже самотужки карусель не розігнати.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді