Замовте БЕЗОПЛАТНО спецвипуск журналу «Практика управління закладом освіти» — «Типова інструкція з діловодства у ЗНЗ»

Редакція журналу «Практика управління закладом освіти» готує до друку спецвипуск «Типова інструкція з діловодства у ЗНЗ», присвячений одному з найважливіших нормативних документів у сфері діловодства.

Кожен, хто має справу з діловодством, розуміє, що правильне документування управлінської інформації та належна організація роботи з документами значно підвищують оперативність прийняття управлінських рішень і якість розв’язання робочих питань.

Саме тому на допомогу керівникам загальноосвітніх навчальних закладів редакція журналу «Практика управління закладом освіти» готує до друку спецвипуск, присвячений одному з найважливіших нормативних документів у сфері діловодства в таких закладах — Типовій інструкції з діловодства у загальноосвітніх навчальних закладах усіх типів і форм власності, яка затверджена наказом Міністерства освіти і науки України від 28.08.2013 № 1239.

Окрім самого нормативного документа, на сторінках спецвипуску будуть подані рекомендації щодо ведення ділової документації, порядку її оформлення, визначення строків зберігання різних типів документів. Також керівникам загальноосвітніх навчальних закладів стануть у пригоді приклади оформлення різних видів документів, пам’ятки щодо складання наказів та протоколів.

Спецвипуск журналу «Практика управління закладом освіти» — «Типова інструкція з діловодства у ЗНЗ» — створений  для реальної допомоги у роботі керівникам загальноосвітніх навчальних закладів.

Звертаємо Вашу увагу на те, що цей спецвипуск буде БЕЗОПЛАТНО направлятись усім керівникам загальноосвітніх навчальних закладів, які виявлять бажання його отримати.

Заповніть ЗАЯВКУ на отримання БЕЗОПЛАТНОГО примірника спецвипуску просто зараз!

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27853

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді