Зустрічайте — новий журнал «Учитель музичного мистецтва»!

Зустрічайте новий журнал, на сторінках якого кожен учитель музичного мистецтва знайде для себе розробки уроків з методичними рекомендаціями, авторські програми, сценарії свят та багато іншої корисної інформації.

Побачив світ новий журнал, на сторінках якого кожен учитель музичного мистецтва знайде для себе розробки уроків з методичними рекомендаціями, авторські програми, сценарії свят та багато іншої корисної інформації.

У жовтні цього року журналу «Музичний керівник» виповнилося три роки! За цей час він доволі підріс, збагатився знаннями, збільшив коло своїх шанувальників, знайшов нових друзів-читачів та авторів і, як сучасні діти-вундеркінди, практично вже готовий іти до школи. Та оскільки трирічних дітей до школи не беруть, цю естафету він передає новому журналу напряму «ЕкспертусОсвіта» — «Учитель музичного мистецтва».

Як відомо, що старшими стають діти, то все більше у них зростає інтерес до знань, вони воліють експериментувати, робити відкриття. Тому журнал «Музичний керівник» вже не в змозі ділити один творчий майданчик із початковою школою, тим паче, що й школа — це не лише учні початкових класів. Наші міркування співпали з вашими побажаннями, і вже з січня 2014 року функціонуватимуть два автономні журнали: «Музичний керівник» та «Учитель музичного мистецтва». Кожен фахівець матиме свій журнал. І це чудово!

Кажуть, що діти одне в одного вчаться — менше у старшого і навпаки. Гадаємо, що розподіл журналу «Музичний керівник» не завадить дружбі між дитячим садком і школою, а навпаки — стане зразком наступності й взаємодопомоги. І те, чого за три роки навчився журнал «Музичний керівник», він неодмінно передасть журналу «Учитель музичного мистецтва», який відкриватиме новий музичний горизонт учням початкової, основної і старшої школи. І найприємніше те, що ми ні з ким не прощаємося, а просто вітаємо нову читацьку аудиторію, яка відкриє для себе сучасне, якісне видання «Учитель музичного мистецтва». Щиро віримо, що цей новий журнал стане для вас, шановні передплатники, не лише потрібним, а й найулюбленішим і незамінним помічником!

Хочете у цьому переконатися?

Тоді ЗАМОВТЕ БЕЗОПЛАТНЕ презентаційне число журналу «Учитель музичного мистецтва» просто зараз!

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27854

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді