Незабаром стартує ХІІІ Всеукраїнський конкурс учнівської творчості

9 листопада 2013 року, в День української писемності та мови, відбудеться урочисте відкриття ХІІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, присвяченого Шевченківським дням.

З нагоди відзначення у 2014 році 200-річчя від дня народження Тараса Григоровича Шевченка ХІІІ Всеукраїнський конкурс учнівської творчості 9 листопада 2013 року, в День української писемності та мови, в усіх регіонах України відбудеться урочисте відкриття конкурсу.

Відповідний лист «Про проведення ХІІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості» від 24.10.2013 № 1/9-744 підписав заступник міністра освіти і науки України Борис Жебровський, повідомляє МОН.

Творчі роботи переможців ІІІ етапу конкурсу в номінаціях «Література» та «Історія України і державотворення» (по 5 робіт із кожної номінації) у друкованому та електронному варіантах прийматимуться до 10 лютого 2014 року.

До розгляду прийматимуться роботи на тему «Україна, як і великий наш Кобзар, — вічні» у номінаціях «Література» та «Історія України і державотворення». До участі в конкурсі допускаються роботи, які раніше не подавалися до участі в інших наукових та творчих конкурсах регіонального та державного рівнів.

Творчі роботи з літератури за вибором автора можуть бути різноманітними за жанром.

Конкурсні роботи з історії мають носити дослідницький характер із обов’язковим залученням оригінальних джерел (джерела усної історії, архівні матеріали, матеріали періодики, мемуари, щоденники, кіно-фотодокументи тощо).

Конкурсна робота може бути виконана одним або кількома авторами. Наставниками юних дослідників можуть бути вчителі, викладачі, керівники гуртків тощо.

Читайте докладніше за посиланням.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді