Затверджено Програму патріотичного виховання молоді

Затверджено наказ, згідно з яким буде реалізовано Програму патріотичного виховання учнівської та студентської молоді у навчальний закладах країни та План заходів Естафети Перемоги на 2013-2015 роки.

Затверджено спільний наказ Міністерства освіти і науки України, Міністерства оборони України та Міністерства внутрішніх справ України «Про Програму патріотичного виховання учнівської та студентської молоді в навчальних закладах України та План заходів Естафети Перемоги на 2013-2015 роки» від 21.10.2013 № 1453/716/997.

Реалізація Плану заходів має на меті виховання в учнівської та студентської молоді патріотизму і духовності, формування національної самосвідомості та високих моральних якостей громадянина, повідомляє Урядовий портал.

Також буде створено робочу групу з організації та проведення заходів Естафети Перемоги на 2013-2015 роки.

Відповідно до наказу визначено, що в усіх регіонах країни необхідно забезпечити виконання Програми, розробити регіональні спільні плани заходів, що будуть присвячені визволенню території України у 1943-1944 роках.

Окрім того, на державному рівні підтримано проведення Всеукраїнського походу «Шляхами мужності і стійкості» та організацію патріотичних таборів оздоровлення й відпочинку для важковиховуваних підлітків, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді