Педагоги України отримали статус «Учитель-експерт»

Педагоги України здобули міжнародне визнання. Унікальна однорічна програма Microsoft «Учитель-експерт» відзначила освітян, які поліпшують навчання та успішність учнів за допомогою ефективного використання технологій.

У межах реалізації програми Microsoft «Учитель-експерт» педагоги з Кіровограда, Києва та Дніпропетровська отримали почесний статус «Учителів-експертів».

Міжнародне визнання здобули: Анна Дудич, гімназія «Гармонія» м. Кіровоград, Ярослав Киричков, технічний ліцей НТУУ «КПІ» м. Київ, Євген Мотурнак, ліцей № 100 м. Дніпропетровськ, Олена Васяніна, ліцей №157 м. Київ. Крім того, Заліщицька державна гімназія Тернопільської області отримала статус «Школи-ментора».

Протягом року педагоги працюватимуть у тісній співпраці з компанією «Microsoft Україна», допомагатимуть у створенні нових продуктів та інструментів для освіти, що сприятиме професійному зростанню освітян та впровадженню інновацій у навчально-виховний процес навчальних закладів.

«Я дуже вдячний міжнародному журі за таке почесне звання. Тепер у мене є доступ до найновіших технологічних розробок у сфері освіти педагогів-ентузіастів з усього світу, що допоможе мені поширювати інноваційні підходи до викладання серед колег», — сказав Євген Мотурнак, один з учителів-експертів.

Зазначимо, що програма «Учитель-експерт» є унікальною однорічною програмою, створеною з метою визнання на всесвітньому рівні педагогів, які поліпшують навчання та успішність учнів за допомогою ефективного використання технологій.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді