30 грудня відбудеться прес-конференція, присвячена ЗНО

У понеділок, 30 грудня 2013 року, буде проведено прес-конференцію на тему «ЗНОву про ЗНО: що потрібно знати охочим взяти участь у тестуванні 2014 року». Ірина Зайцева розповість про особливості проведення ЗНО-2014 і надасть відповіді на актуальні питання.

30 грудня 2013 року о 12:30 в інформаційному агентстві ЛІГАБізнесІнформ відбудеться прес-конференція на тему: «ЗНОву про ЗНО: що потрібно знати охочим взяти участь у тестуванні 2014 року».

Під час заходу будуть висвітлені питання, що стосуються реєстрації для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні (ЗНО), строків проведення тестувань та інших особливостей зовнішнього незалежного оцінювання у 2014 році.

На всі актуальні запитання надасть відповіді директор Українського центру оцінювання якості освіти Ірина Зайцева.

Нагадаємо, що наказом МОН «Про затвердження Календарного плану підготовки та проведення зовнішнього незалежне оцінювання навчальних досягнень осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів України в 2014 році» від 8.11.2013 №1579 визначено графік підготовки та проведення тестування у 2014 році.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27853

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді