Портрет ідеального музичного керівника

Зустрічайте перше число журналу «Музичний керівник», присвячене діяльності виключно музичних керівників дошкільних навчальних закладів! У січні на сторінках улюбленого видання Ви дізнаєтеся про портрет ідеального музичного керівника.

Січневе число журналу «Музичний керівник» — перше, що призначено виключно для музичних керівників дошкільних навчальних закладів! Ми спромоглися на цей крок тому, що ваша, шановні музичні керівники, плідна співпраця з нами упродовж трьох років, ваші творчі пошуки та ідеї засвідчили, що ви заслуговуєте на самостійний професійний майданчик для обміну педагогічною майстерністю, обговорень нагальних питань сучасної дошкільної освіти у музичній галузі.

Як наголошує народна мудрість: «Досконалості немає меж». І це — гасло нашої невтомної й захопливої праці, мета якої — аби ви разом із нами були найуспішнішими та найкращими! Тож, у січневому числі журналу «Музичний керівник» ми вирішили подати портрет ідеального музичного керівника.

На сторінках цього числа журналу ви дізнаєтеся, яким має бути етичний кодекс музичного керівника, що таке професіограма та психограма музичного керівника дошкільного навчального закладу, чого слід прагнути і над чим працювати, аби за результатами діагностики професійної компетентності отримати найвищий оцінювальний бал.

Музичний керівник відкриває секрети світу музики своїм вихованцям насамперед на звичайних музичних заняттях. Пропонуємо вам провести з дітьми молодшої групи захопливе заняття «Зима іде — сніжок несе», у якому поєдналися пісня, гра, танок і малювання під музику. А завчасним подарунком для підготовки з дітьми старшої групи свята Весни нехай стане для вас авторський сценарій за мотивами казки Ганса Крістіана Андерсена «Дюймовочка», у якому головна героїня в переддень жіночого свята вирушає на пошуки принца.

У січневому числі журналу «Музичний керівник» використано спеціальні піктограми для молодшої, середньої та старшої груп, які спростять для вас навігацію в журналі й чітко вказуватимуть на вікову спрямованість того чи того конспекту музичного заняття, сценарію, пісень та музичних ігор. Більшість із цих піктограм вам знайома, проте відтепер вони набули нового смислового тлумачення.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27854

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді