Уже зовсім скоро стартує конкурс «Ми — рок-зіркова школа». Поспішайте взяти участь!

Учителі музичного мистецтва та їх творчі вихованці тепер мають змогу втілити свої таланти у життя і позмагатися з командами з усієї України за звання найкращої рок-зіркової школи!

Якщо Ви пишаєтесь своїми учнями і давно мрієте створити за їх участю найкращу музичну постановку, яка підкорить серця глядачів, — тоді творчий конкурс від редакції журналу «Учитель музичного мистецтва» створений саме для Вас!

Разом зі своїми учнями створіть музичну відеопостановку за сучасним сценарієм мюзиклу  «Як старшокласники з Моцартом Новий рік зустрічали», що опублікований у презентаційному  числі нового журналу напряму «Експертус Освіта» «Учитель музичного мистецтва». Замовити БЕЗОПЛАТНЕ презентаційне  число журналу можна на порталі освітян України «Педрада».

Ваші учні відчують себе зірками, а Ви побуваєте у ролі справжнього режисера!

У конкурсі беруть участь:
учителі музичного мистецтва загальноосвітніх навчальних закладів та старшокласники.

Переможці отримають у подарунок запис на столичній студії звукозапису та вечерю із зіркою. За це варто позмагатися!

Заявки приймаються
 з 15 січня по 15 березня 2014 року.

Тож не втрачайте таку можливість і вже зараз ознайомтеся з положенням про конкурс!

Ознайомитися з технічними вимогами до конкурсних робіт можна у відповідній темі форуму.

Ознайомитися з іншими конкурсами напряму «Експертус Освіта» 
та переглянути їх результати ви маєте змогу на сайтах конкурсів: «Конкурс художників», «АКАДЕМІЯ тітоньки МУЗИки», «Упровадження здоров’язбережувальних технологій у навчально­-виховний процес» та «Підвищення психологічної культури педагогів шкіл».

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27853

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді