Не встигли оформити передплату?

У редакції Ви ще маєте можливість зручно та вигідно передплатити Ваші фахові видання на 2014 рік, не пропустивши навіть перші випуски. Поспішайте скористатися цією вигідною пропозицією!

Не встигли передплатити улюблені видання Експертус Освіта в поштовому відділенні і думаєте, що нічого не можна вдіяти? Насправді це легко виправити!

Скористайтеся перевагами редакційної передплати та отримуйте Ваші фахові видання починаючи вже із січня 2014 року!

Ми старанно підготували для Вас найцікавіше у новому році! Недарма кажуть: «Як зустрінеш Новий рік, так його і проведеш». Тематичний напрям «Експертус Освіта» вирішив зустріти 2014-й з натхненням та наснагою. Січневі випуски наших видань сповнені важливими роз’ясненнями, методичними порадами та рекомендаціями провідних фахівців.

Тож якщо Ви не встигли з передплатою на поштовому відділенні, але не бажаєте втрачати цінні матеріали перших випусків улюблених видань — передплата у редакції надасть Вам чудову можливість отримати їх навіть зараз. До того ж за значно приємнішою ціною! У редакції завжди найнижча ціна, адже ми працюємо без посередників.

Як оформити редакційну передплату?


Оформити передплату у редакції Ви можете дуже просто, зробивши замовлення за телефоном 0 (44) 586-56-06 або онлайн. У такий спосіб Ви отримаєте можливість не лише отримати улюблені видання починаючи вже з січневих номерів, а й значно заощадити власний час,  передплативши їх у зручний спосіб, використовуючи лише телефон чи комп’ютер.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27854

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді