Отримайте найкращі сценарії свят

Пропонуємо вашій увазі унікальні тематичні випуски журналу «Музичний керівник», які містять сценарії свят та розваг, ноти і тексти пісень у зручному форматі. Крім того, ви можете скористатися викройками костюмів, які стануть справжньою родзинкою будь-якого свята.

У минулому році редакція журналу «Музичний керівник» підготувала для Вас ексклюзив — ТЕМАТИЧНІ випуски «Найкращі сценарії свят: Осінь-Зима» та «Найкращі сценарії свят: Весна-Літо».

До 14 лютого у Вас є чудова нагода заощадити, отримавши ЗНИЖКУ 20%! Замовляйте два тематичних випуски ЛИШЕ за 52,48 грн.

У червневий (№6/2013) ТЕМАТИЧНИЙ випуск «Найкращі сценарії свят: Осінь-Зима» увійшли:

  • оригінальні сценарії свят
  • авторські пісні
  • викройки костюмів для Каченятка, Курчатка, Кукурудзи та Бурячка
  • детальний опис та коментарі щодо виготовлення костюмів

Сценарій осіннього свята для дітей дошкільного віку «Гарбузова родина» надасть змогу познайомити дітей із мешканцями країни під назвою «Город» і пройтися традиційним осіннім ярмарком, а от осіннє свято для старших дошкільників і молодших школярів «Уклонімося хлібові»  запросить дітей на свято обжинків і долучить їх до народної традиції уславлення хліба, а ще діти матимуть змогу взяти участь у театралізації відомої української народної казки «Колосок».

Сценарій свята пісні для дітей старшого дошкільного і молодшого шкільного віку «У пісні крила виростають» перетворить свято у дитсадку чи школі на пісенний радіо-бум. Сучасна форма подачі — ді-джеї, радіоефір, строката палітра пісенного репертуару, прогноз погоди, жарти, цікаві історії та гості — всім прийдеться до смаку та нікого не залишить байдужим.

Не менш цікавим та корисним у роботі є вересневий (№9/2013) тематичний випуск «Найкращі сценарії свят: Весна-Літо», у якому Ви знайдете весь спектр весняно-літніх барв і настроїв, що надихнуть Вас на нові творчі задуми та пошуки!

Випуск об’єднав у собі роботи переможців та дипломантів конкурсу «Свято у 3D: сценарії, пісні, костюми». Серед цих робіт — і дитячий мюзикл, і музична казка, і весняний квітковий бал, і свято до Дня матері, і підсумкове свято дитячої творчості в дошкільному навчальному закладі.

Як і попередній тематичний випуск — «Найкращі сценарії свят: Осінь-Зима» — це число журналу «Музичний керівник» містить у собі викройки костюмів, які стануть родзинкою Вашого свята й чудовим приводом для радості.

Ознайомтеся зі змістом та дізнайтеся як придбати тематичні випуски  «Найкращі сценарії свят: Осінь-Зима» та «Найкращі сценарії свят: Весна-Літо» журналу «Музичний керівник»!

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27854

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді