Організація харчування учнів

Зустрічайте лютневий номер журналу «Практика управління закладом освіти», на сторінках якого опубліковано корисні матеріали на тему «Організація харчування учнів», зокрема витяги з нормативно-правових документів та пам’ятки.

Зміст цього номера журналу тематично багатий. У ньому вміщено публікації щодо підвищення професійної майстерності, створення безпечних умов навчання та виховання дітей, збереження їхнього здоров’я, кадрових та господарських питань тощо.

Зокрема, до вашої уваги — нормативно-правові документи, що стосуються організації харчування учнів, пам’ятка щодо обов’язків осіб, відповідальних за організацію харчування учнів, приклад оформлення наказу про створення комісії з бракеражу продуктів харчування та продовольчої сировини. Принагідно подано статтю про профілактику залізодефіцитних станів у дітей шляхом організації раціонального харчування.

Детально описано порядок проведення спеціального розслідування нещасного випадку. Також роз’яснено особливості присвоєння педагогічних звань та оплати праці вчителя, який викладає кілька навчальних предметів і має різні педагогічні звання.

Як і завжди, подано моніторинг нових нормативно-правових актів та роз’яснення експертів, які цього разу стосуються тривалості робочого часу вчителів та надання методичних днів, оплати праці педагогічних працівників, установлення їм доплат і надбавок.

Усе це та багато іншої корисної та цікавої інформації — на сторінках лютневого номера журналу «Практика управління закладом освіти».

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27854

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді