В Острозькій академії стартує безперервне читання поезій Кобзаря

До 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка у стінах Національного університету «Острозька академія» буде проведено унікальну акцію. Протягом двох тижнів студенти, митці та громадські діячі організують безперервне читання поезій Кобзаря.

У Національному університеті «Острозька академія» 27 лютого 2014 року стартує унікальна акція. Її учасники організують безперервне читання поезій Кобзаря, приурочене до 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка.

Акція триватиме по 9 березня 2014 року.

Як повідомляє Міністерство освіти і науки України, процедуру поетичного марафону погоджено з адміністрацією Книги рекордів Гіннеса та номінована на новий світовий рекорд у розділі «Найдовший естафетний марафон читання».

У реалізації проекту візьмуть участь найвидатніші культурні, громадські, політичні діячі та засоби масової інформації.

Студенти та викладачі Острозької академії переконані, що єдність та участь у встановленні цього світового рекорду стане найліпшим вшануванням ювілею видатного українця та сприятиме утвердженню у суспільстві духовних заповідей великого Кобзаря.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27854

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді