5 березня завершиться реєстрація учасників ЗНО-2014

Завершується термін подачі заявок майбутніх вступників для участі у незалежному тестуванні. Український центр оцінювання якості освіти звертає увагу абітурієнтів на вимоги до оформлення необхідних документів та особливості реєстрації учасників ЗНО-2014.

Український центр оцінювання якості освіти (УЦОЯО) нагадує, що 5 березня 2014 року завершиться реєстрація учасників зовнішнього незалежного оцінювання.

Усім охочим взяти участь у ЗНО-2014 необхідно надіслати комплект реєстраційних документів на поштову адресу регіонального центру оцінювання якості освіти для проходження тестування не більше ніж із чотирьох предметів.

Абітурієнти, яким було відмовлено у реєстрації, можуть усунути причини, що стали підставою для прийняття такого рішення, та до 19 березня надіслати на адресу відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти новий комплект реєстраційних документів.

Майбутні вступники мають бути уважними при заповненні реєстраційних документів. За словами Ірини Зайцевої, найпоширенішими помилками є:

  • невідповідність даних у поданих абітурієнтами документах;
  • відсутність дати й підпису на заяві-реєстраційній картці;
  • відсутність тексту в заяві, яким абітурієнт засвідчує факт ознайомлення зі своїми правами та обов’язками.

Крім того, у поточному році багато абітурієнтів відмовляються надавати згоду на обробку персональних даних, що є підставою для відмови у реєстрації для участі в ЗНО.

Варто зазначити, що станом на 25 лютого 2014 року для участі у ЗНО зареєстровано 191 954 абітурієнти. За даними УЦОЯО, найактивнішими є майбутні вступники Донецької (16 589), Дніпропетровської (14 627) та Львівської (11 982) областей.  

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27858

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47531

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39079

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42312

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді