Отримайте флеш-накопичувач БЕЗОПЛАТНО

Візьміть участь у розіграші для зареєстрованих користувачів порталу освітян України «Педрада». Лише до 17 травня поспішайте отримати можливість стати власником одного з п’яти флеш-накопичувачів, що розігруються.

Шановні користувачі порталу освітян України «Педрада»!

Кожен зареєстрований користувач порталу має чудову нагоду стати учасником розіграшу п’яти флеш-накопичувачів ємністю 16 Гб.

Розіграш буде проведено серед тих, хто до 17 травня повністю заповнить інформацію про себе  у реєстраційній формі сайту.

Як стати учасником розіграшу:

  1. Авторизуйтеся на порталі, клацнувши на кнопку «Вхід» у правому верхньому куті сайту.
  2. Введіть електронну адресу та пароль, які Ви використовували під час реєстрації на порталі, та клацніть на кнопку «Увійти».
  3. Відкрийте реєстраційну форму сайту клацнувши у правому верхньому куті сайту на кнопку з іменем, під яким Ви зареєструвалися на порталі.
  4. Перейдіть до вкладки «Особисті дані» та заповніть усі поля.
  5. Клацніть на кнопку «Відправити» та очікуйте на результати розіграшу, які будуть оголошені 20 травня.

Лише до 17 травня поспішайте отримати можливість стати власником одного з п’яти флеш-накопичувачів, що розігруються. Бажаємо Вам успіху!

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді