В УЦОЯО розпочали друк запрошень для учасників ЗНО

В Українському центрі оцінювання якості освіти розпочали друк персональних запрошень усім учасникам зовнішнього незалежного оцінювання. Також ці запрошення будуть дублюватися на персональних сторінках абітурієнтів.

Український центр оцінювання якості освіти (УЦОЯО) розпочав друк персональних запрошень для учасників зовнішнього незалежного оцінювання.

Про це повідомив директор центру Ігор Лікарчук.

«В УЦОЯО розпочалася дуже важлива фаза підготовки до зовнішнього оцінювання. Ми розпочинаємо друк та надсилання учасникам тестування персональних запрошень. У них будуть вказані пункти тестування, в яких абітурієнти складатимуть тести. Сподіваємося, що українська пошта не підведе», — поінформував директор УЦОЯО.

За його словами, з 12 травня запрошення будуть дублюватися на персональних сторінках абітурієнтів.

Нагадуємо,  що основна сесія ЗНО стартує 3 червня і триватиме до 27 червня. Також раніше в УЦОЯО повідомили про зміни, внесені в розклад. Так, тестування із всесвітньої історії проведено 16 червня, а з біології — 25 червня.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді