Укрпошта та ЮНІСЕФ презентували поштову марку та конверт із дитячими малюнками

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей Укрпошта та ЮНІСЕФ презентували нову поштову марку та художній конверт, оформлені малюнками переможців дитячого конкурсу «Намалюй свої права».

Укрпошта та Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) презентували поштову марку та художній конверт, приурочені до Міжнародного дня захисту дітей. На них зображено роботи переможців дитячого конкурсу «Намалюй свої права», проведеного минулого року.

Робота головної переможниці конкурсу «Намалюй свої права» Анастасії Олійник (м. Львів) називається «Дівчатка також хочуть бути пілотами!». Укрпошта зобразила цей малюнок на поштовій марці, випущеній тиражем в 194 000 примірників.

Роботу ще однієї переможниці конкурсу Анастасії Мороз (м. Кіровоград) «Я маю право на щасливе життя» Укрпошта розмістила на художньому конверті. Дівчинка намалювала свою сестру на інвалідному візку і написала, що всі діти — однакові, тому мають рівні права, основне з яких — право на щасливе життя.

«Цьогоріч світ відзначає 25-річчя Конвенції ООН про права дитини. Я дуже вдячна Укрпошті за наше партнерство, яке вже другий рік допомагає привернути увагу суспільства до важливості захисту прав дітей. У 13 000 відділеннях Укрпошти по всій країні кожен зможе знайти нову марку з малюнком Анастасії та побачити, як свої права намалювала дитина», — зазначила голова ЮНІСЕФ в Україні Юкіе Мокуо.

«Початок літа символізує собою початок життя, період райдужних мрій та очікувань. Це ще одне нагадування нам, дорослим, що веселе і щасливе дитинство має бути у кожної дитини. Укрпошта як соціально-відповідальне підприємство зі свого боку намагається усіляко підтримувати дітей, організовуючи різноманітні заходи, серед яких і спільні проекти з ЮНІСЕФ», — наголосив в.о. першого заступника генерального директора Укрпошти Роман Стасів.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді