Укрпошта та ЮНІСЕФ презентували поштову марку та конверт із дитячими малюнками

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей Укрпошта та ЮНІСЕФ презентували нову поштову марку та художній конверт, оформлені малюнками переможців дитячого конкурсу «Намалюй свої права».

Укрпошта та Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) презентували поштову марку та художній конверт, приурочені до Міжнародного дня захисту дітей. На них зображено роботи переможців дитячого конкурсу «Намалюй свої права», проведеного минулого року.

Робота головної переможниці конкурсу «Намалюй свої права» Анастасії Олійник (м. Львів) називається «Дівчатка також хочуть бути пілотами!». Укрпошта зобразила цей малюнок на поштовій марці, випущеній тиражем в 194 000 примірників.

Роботу ще однієї переможниці конкурсу Анастасії Мороз (м. Кіровоград) «Я маю право на щасливе життя» Укрпошта розмістила на художньому конверті. Дівчинка намалювала свою сестру на інвалідному візку і написала, що всі діти — однакові, тому мають рівні права, основне з яких — право на щасливе життя.

«Цьогоріч світ відзначає 25-річчя Конвенції ООН про права дитини. Я дуже вдячна Укрпошті за наше партнерство, яке вже другий рік допомагає привернути увагу суспільства до важливості захисту прав дітей. У 13 000 відділеннях Укрпошти по всій країні кожен зможе знайти нову марку з малюнком Анастасії та побачити, як свої права намалювала дитина», — зазначила голова ЮНІСЕФ в Україні Юкіе Мокуо.

«Початок літа символізує собою початок життя, період райдужних мрій та очікувань. Це ще одне нагадування нам, дорослим, що веселе і щасливе дитинство має бути у кожної дитини. Укрпошта як соціально-відповідальне підприємство зі свого боку намагається усіляко підтримувати дітей, організовуючи різноманітні заходи, серед яких і спільні проекти з ЮНІСЕФ», — наголосив в.о. першого заступника генерального директора Укрпошти Роман Стасів.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27854

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді