Асоціації працівників дошкільної освіти — три роки!

Вітаємо членів Всеукраїнської громадської організації «Асоціація працівників дошкільної освіти» з трьохріччям від дня створення!

8 червня 2014 року Всеукраїнській громадській організації «Асоціація працівників дошкільної освіти» виповнюється три роки!

Її було створено 8 червня 2011 року, а офіційно зареєстровано — 25 жовтня 2011 року.

Всеукраїнська громадська організація «Асоціація працівників дошкільної освіти» — це добровільна неприбуткова організація, що об'єднує фахівців у галузі дошкільної освіти. Вона створена на основі єдності професійних інтересів педагогів, які об’єдналися для поліпшення умов дошкільної освіти в Україні.

Головою правління ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти» є Ніна Омельяненко — людина з активною громадянською позицією, з жагою самовіддано працювати задля розвитку дошкільної освіти. Ніна Омельяненко є ще й головним редактором фахових журналів «Практика управління закладом освіти» та «Практика управління дошкільним закладом».

Напрям «Експертус Освіта» щиро вітає всіх членів Асоціації зі святом! Бажаємо плідної роботи, творчої наснаги, невичерпної життєвої енергії та реалізації всіх ваших ідей, які допомагають зробити українську дошкільну освіту найкращою!

Докладно про плідну діяльність Асоціації, про її досягнення та перспективи — на блозі vgoadpo.blogspot.com.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді