Електронні газети від Експертус Освіта стали більш спеціалізованими

Ось уже рік щотижня напрям «Експертус Освіта» Цифрового видавництва Експертус готує чергове число безоплатної електронної газети — «Ранкові новини від Педради». Відтепер виходитимуть дві щотижневі газети. Одна — для фахівців дошкільної, інша — для фахівців загальної середньої освіти.

Ви завжди прагнете бути в курсі всіх освітніх новин і щотижня отримуєте електронну газету «Ранкові новини від Педради»? Тоді маємо для Вас чудову новину — уже із 2 червня напрям «Експертус Освіта» Цифрового видавництва Експертус щотижня випускатиме і надсилатиме своїм читачам дві спеціалізовані електронні газети.

Відтепер інформація в електронних газетах «Ранкові новини від Педради» стосуватиметься винятково тієї освітньої сфери, що цікава саме Вам, — редакція створюватиме окремі випуски спеціально для фахівців дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів.


Для того щоб отримувати цільовий випуск чи обидва випуски, читачу варто оновити свої реєстраційні дані.

Це дуже легко. Відкриваєте у своїй електронній пошті свіжий випуск газети «Ранкові новини від Педради». Унизу газети натискаєте на словах з активним посиланням «оновити свої дані» — у новій вкладці інтернет-браузера відкривається форма облікового запису. У ній відмічаєте (ставите галочку напроти відповідної назви), яку саме електронну газету бажаєте отримувати.

Якщо бажаєте читати два випуски: і для фахівців ДНЗ, і для фахівців ЗНЗ — поставте відмітки напроти обох відповідних рядків. Далі натисніть на кнопку «Оновити дані облікового запису» — і все готово!

У разі, якщо Ви ще не підписалися на щотижневу розсилку електронної газети «Ранкові новини від Педради», — просто зараз заповніть цю коротку реєстраційну форму.

Віднині Ви отримуватимете лише ту інформацію, котра потрібна саме Вам!

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27853

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді