Уряд реорганізував Державне агентство з питань науки, інновацій та інформатизації

За ініціативою Кабінету Міністрів України відбулася реорганізація Державного агентства з питань науки, інновацій та інформатизації. Відтепер Міністерству освіти і науки України будуть повернуті повноваження в управлінні наукою.

Кабінет Міністрів України реорганізував Державне агентство з питань науки, інновацій та інформатизації. При цьому було створено центральний орган виконавчої влади з реалізації політики у сфері електронного урядування — Державну службу з питань електронного урядування.

Діяльність новоствореного органу спрямовується та координується урядом через Віце-прем’єр-міністра України — Міністра регіонального розвитку, будівництва та житло-комунального господарства. 

Відповідна постанова Кабінету Міністрів України прийнята 4 червня 2014 року, повідомляє Урядовий портал.

Згідно з постановою, Міністерство освіти і науки України (МОН) є правонаступником прав та обов’язків Державного агентства з питань науки, інновацій та інформатизації з питань реалізації державної політики у сфері наукової, науково-технічної та інноваційної діяльності.

У такий спосіб МОН будуть повернуті повноваження в управлінні наукою. Це дозволить розвивати інфраструктуру наукових досліджень, зокрема шляхом інтеграції вищої освіти та науки.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді