Подарунок до Дня медичного працівника

Із нагоди Дня медичного працівника Експертус Освіта підготував чудовий подарунок для фахівців дошкільних навчальних закладів — знижку на журнал «Медична сестра дошкільного закладу» та методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах». Поспішайте скористатися унікальною можливістю!

Експертус Освіта щиро вітає всіх медичних працівників із професійним святом! Захоплюємося вашою готовністю завжди прийти на допомогу, вашим терпінням та витримкою. Бажаємо, аби робота приносила задоволення. Успіхів, приємних моментів та професійного зростання!

Спеціально до Дня медичного працівника Експертус Освіта підготував подарунок фахівцям дошкільних навчальних закладів. Лише протягом тижня — із 15 до 22 червня — Ви зможете передплатити журнал  «Медична сестра дошкільного закладу» на II півріччя 2014 року та придбати методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» зі ЗНИЖКОЮ 15%. Пропозиція дійсна лише в разі замовлення в редакції обох видань одночасно.

Ви маєте унікальний шанс заощадити 58 гривень!

Для цього завантажте редакційний рахунок з акційними цінами та сплатіть його в найближчому відділенні будь-якого банку.

Такий корисний подарунок завжди стане Вам у пригоді, допоможе у роботі!

P.S. Нагадуємо: передплата в редакції — завжди зручно й вигідно! Якщо ви не встигли передплатити наші видання в поштовому відділенні, то в будь-який час можете зробити це онлайн чи за номером 0 (44) 586-56-06.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді