У Києві відбудеться Загальнонаціональний форум з питань безпеки дорожнього руху

У рамках проголошеного ООН Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху 2011–2020 років, у Києві відбудеться Загальнонаціональний форум з питань безпеки дорожнього руху, який пройде 24 липня 2014 року у Національному транспортному університеті (м. Київ, вул. Суворова, 1).

Уперше в Україні відбудеться форум такого рівня, в якому візьмуть участь представники Кабінету Міністрів і Верховної Ради України, Державної автомобільної інспекції, міністерств та відомств, наукової спільноти, громадських організацій та бізнесу. Організатором форуму є Фонд сприяння безпеці дорожнього руху.

Його метою є підписання резолюції, яка покладе початок широкомасштабній, всебічній та довгостроковій роботі в Україні, спрямованій на зниження кількості дорожньо-транспортних пригод та їх наслідків.

У рамках форуму планується проведення прес-конференцій, а також виставок компаній, що працюють у сфері автотранспорту, інфраструктури та безпеки дорожнього руху.

На форумі буде зосереджено увагу на п’яти складових:

  • управління безпекою дорожнього руху;
  • безпечні дороги і мобільність;
  • безпечні транспортні засоби;
  • безпечна поведінка на дорозі;
  • надання медичної допомоги потерпілим у ДТП (служба порятунку на дорогах).

Фонд сприяння безпеці дорожнього руху запрошує всіх бажаючих взяти участь у форумі. До партнерства запрошуються засоби масової інформації та бізнес-структури.

Більше інформації про місце проведення та саму акцію можна знайти на офіційному сайті Департаменту ДАІ МВС України.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді