Підписано Меморандум про співпрацю в межах упровадження інклюзивної освіти в області

Днями у Рівному 11 установ, організацій та благодійних фондів, які працюють за напрямами освіти, виховання, реабілітації та соціальної адаптації дітей з особливими потребами підписали спільний Меморандум про співпрацю в рамках проекту «Інклюзивна освіта: крок за кроком».

З метою поліпшення роботи з дітьми з особливими потребами, їх успішній соціалізації в суспільстві 11 установ, організацій та благодійних фондів, які працюють за напрямами освіти, виховання, реабілітації та соціальної адаптації  дітей з особливими потребами, серед яких управління охорони здоров’я, департамент соціального захисту населення служба у справах дітей, благодійні організації «Серце — дітям України» та фонд взаємодопомоги  дітей з аутизмом «Погляд», підписали спільний Меморандум про співпрацю в рамках проекту «Інклюзивна освіта: крок за кроком».  

«Інклюзивна освіта: крок за кроком» — проект  міжнародної технічної допомоги, що реалізується за підтримки Комітету Верховної Ради України з питань освіти і науки та Агентства США з міжнародного розвитку.

Мета проекту — покращити умови для дітей з особливими потребами отримання рівного доступу до якісної освіти та інших послуг в інклюзивному навчальному середовищі.

Меморандум про співпрацю в рамках проекту  передбачає  тісну співпрацю установ, які підписали документ,  проведення конференцій, семінарів, спрямованих на просування моделі інклюзивної освіти, допомогу у створенні бази даних освітніх, соціальних, реабілітаційних та оздоровчих послуг.

Проект реалізується Всеукраїнським фондом «Крок за кроком».

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді