Про функціонування груп продовженого дня

На сайті Міністерства освіти і науки Україні оприлюднили лист «Про функціонування груп продовженого дня у загальноосвітніх навчальних закладах» від 05.09.2014 №1/9-446.

Міністерство освіти і науки України застерігає управляння (департаменти) освіти і науки місцевих органів виконавчої влади, що припинення діяльності та зменшення кількості груп продовженого дня негативно вплине на стан соціальної захищеності населення та призведе до неконтрольованого перебування дітей шкільного віку в позаурочний час. Про це йдеться у листі МОН «Про функціонування груп продовженого дня у загальноосвітніх навчальних закладах» від 05.09.2014 №1/9-446.

Група продовженого дня є однією із форм виховання дітей і допомагає організувати найсприятливіші умови для їхнього відпочинку, навчання і виховання, поєднання навчально-виховної роботи на уроках і в позаурочний час.

У МОН звертаються до керівників загальноосвітніх закладів, департаментів освіти і науки обласних, Київської міської державних адміністрацій не припиняти діяльність та не зменшувати кількості груп продовженого дня.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді