Соціально-психологічна допомога в сучасному соціокультурному контексті: перегляньте відео

Пропонуємо переглянути відеозапис вебінару на дуже актуальну тему «Соціально-психологічна допомога в сучасному соціокультурному контексті» практичним психологам навчальних закладів, фахівцям психологічних служб та всім охочим.

На вимогу сьогодення 20 серпня редакції журналів «Практичний психолог: Школа» і «Практичний психолог: Дитячий садок» разом із провідними фахівцями Інституту психології імені Г. С. Костюка НАПН України та Кризового центру медико-психологічної допомоги провели БЕЗКОШТОВНИЙ вебінар на надзвичайно актуальну тему  «Соціально-психологічна допомога в сучасному соціокультурному контексті».

Пропонуємо просто зараз або в будь-який зручний для Вас час переглянути запис вебінару на порталі освітян України «Педрада».

Також Ви можете завантажити матеріали вебінару — презентацію та корисні для роботи документи.

Нагадуємо, що лекторами нашого вебінару були:

  • Людмила ЛИТВИНЕНКО, науковий співробітник лабораторії консультативної психології і психотерапії Інституту психології імені Г. С. Костюка НАПН України, керівник Кризового центру медико-психологічної допомоги;
  • Яна ОМЕЛЬЧЕНКО, старший науковий співробітник лабораторії консультативної психології і психотерапії Інституту психології імені Г. С. Костюка НАПН України, канд. психол. наук;
  • Ірина ТЮРЮТИКОВА, психолог-консультант, постійний автор журналів «Практичний психолог: Школа» і «Практичний психолог: Дитячий садок».

Якщо у Вас залишилися запитання щодо порушеної на вебінарі теми, приєднуйтесь до обговорення на форумі порталу «Педрада».

Також рекомендуємо для впевненої роботи психологів освітньої сфери передплатити на II півріччя 2014 року та весь 2015 рік журнали «Практичний психолог: Школа» і «Практичний психолог: Дитячий садок». Ці журнали містять широку ресурсну базу матеріалів для допомоги людям в умовах кризових ситуацій, а редактори-експерти постійно працюють над створенням нових рекомендацій щодо подолання психологічних травм тощо.

P.S.:
Пропонуємо скористатися спеціальною вересневою пропозицією!

Лише до 30 вересня ви можете передплатити на II півріччя 2014 року 6 номерів журналу «Практичний психолог: Школа» або «Практичний психолог: Дитячий садок» за ціною 5 та заощадити свої кошти! Докладніше в публікації.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді