Усе, що треба знати про організацію харчування дітей у ДНЗ: перегляньте відеозапис вебінару

Уже доступний для перегляду відеозапис вебінару «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах: нормативно-правове забезпечення».

Бажаєте знати всі нюанси організації харчування в дошкільному навчальному закладі?
Тоді дивіться відеозапис вебінару «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах: нормативно-правове забезпечення».

Спеціально для всіх, хто є відповідальним за організацію харчування дітей у ДНЗ, тематичний напрям «Експертус Освіта» 16 вересня провів безоплатний вебінар за участю провідних
фахівців — Світлани НЕРЯНОВОЇ, головного спеціаліста сектору дошкільної освіти департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України, та Олени ШВАЧОВОЇ, методиста вищої категорії Інституту інноваційних технологій і змісту освіти.

Окрім перегляду відеозапису, Ви можете завантажити матеріали вебінару — презентацію та корисні для роботи документи.

Також Ви будь-коли зможете отримати відповіді на запитання щодо організації харчування дітей у ДНЗ на форумі порталу освітян України «Педрада» у відповідному розділі.

ВАЖЛИВО!

Надійною допомогою в організації харчування дітей у ДНЗ стане методичний посібник «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах».

Цей посібник узгоджено з Міністерством охорони здоров’я України та рекомендовано Міністерством освіти і науки України.

У посібнику «Організація харчування дітей у дошкільних навчальних закладах» подано:

  • загальні вимоги до організації харчування дітей
  • норми харчування дітей
  • хімічний склад та енергетичну цінність продуктів
  • більше 300 карток-розкладів страв та рекомендації щодо складання примірного двотижневого меню; оформлення меню-вимоги та визначення виходу страв; зберігання та оброблення продуктів та багато іншого.

Замовити посібник можна онлайн на порталі освітян України «Педрада»; за номером телефону 0 (44) 586-56-06 або звернувшись за електронною адресою peredplata@Експертус.com.ua.

P.S.: нагадуємо: триває оксамитовий сезон для передплатників видань Експертус Освіта!

Ви можете передплатити 6 номерів журналу «Медична сестра дошкільного закладу» або будь-якого іншого журналу від Експертус Освіта для фахівців дошкільної освіти  на II півріччя 2014 року за ціною 5-ти! Заощадьте кошти та отримуйте постійну професійну підтримку!

Поспішайте! Пропозиція діє по 30 вересня.

Докладніше про акцію>>

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27853

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді