Нова популярна газета від Асоціації працівників дошкільної освіти

Побачила світ нова газета для фахівців дошкільної освіти «Дошкілля.UA». Її перші два презентаційні випуски можна БЕЗОПЛАТНО завантажити на комп’ютер та поділитися ними з колегами.

Улітку цього року ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти» (Асоціація) заснувала власну газету «Дошкілля.UA». Видавець газети — Цифрове видавництво Експертус. Перше презентаційне число газети освітяни отримали у серпні, а друге — як подарунок до Всеукраїнського дня дошкілля.

Ті, хто не отримав презентаційні числа газети, можуть завантажити їх безоплатно. Для цього необхідно відвідати сайт газети — www.dnz.com.ua.

У газеті: актуальні новини й події, цікаві та практичні ідеї до свят і розваг, оригінальні майстер-класи, корисні матеріали з питань здоров’я та психології, професійні секрети виховання дітей різного віку, поради та відповіді на запитання читачів. А також: найкращий досвід дошкілля України та світу, привітання колег з ювілеєм, корисні й цікаві матеріали для батьків. І, звісно, інформація про діяльність Асоціації, Міністерства освіти і науки України, інших органів виконавчої влади.

Регулярно, двічі на місяць, газета виходитиме з січня 2015 року. Докладніше про газету можна дізнатися на сайті www.dnz.com.ua.

На газету передбачена найкраща ціна — усього 9,55 гривень за число при передплаті на рік у редакції. ЗНИЖКА для річних передплатників становить 17%. Також передбачені особливі умови для членів Асоціації працівників дошкільної освіти.

Передплатити газету можна у редакції за номером 0 (44) 586-56-06 або онлайн. Також оформити передплату можна у будь-якому поштовому відділенні. Передплатні індекси — 86338 (місяць), 86399 (рік).

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27856

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42294

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді