Самоосвіта медичних працівників

Зустрічайте жовтневий номер фахового журналу «Медична сестра дошкільного закладу», на сторінках якого опубліковано корисні матеріали на тему «Самоосвіта медичних працівників».

Ми впевнені, що всі ви — справжні фахівці своєї справи. Проте не варто зупинятися на досягнутому, адже сучасному фахівцю треба вміти швидко орієнтуватися у новій інформації та змінах. Найпростіший спосіб — це самоосвіта.

Саме тому одна з публікацій жовтневого номера журналу присвячена самоосвіті. Проте, аби «тримати руку на пульсі» та здобувати нові знання, потрібні інформаційні ресурси. Одними з них є портал освітян України «Педрада». Детальний опис усіх можливостей цього ресурсу та поради щодо користування ним розміщено в одній з публікацій цього номера.

Також для самоосвіти актуальною стане публікація про те, як визначити мийні засоби, якими можна користуватися в дошкільному навчальному закладі. Адже нормативними документами не передбачено списку чи реєстру таких мийних засобів.

Окрім того, наші експерти надали відповіді на ваші запитання щодо тривалості робочого часу на день медичної сестри дошкільного навчального закладу, якщо вона працює на повну ставку, та висновку у медичній карті дитини, яка йде в перший клас.

Детальніше про все це — на сторінках журналу «Медична сестра дошкільного закладу» № 10/2014.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді