Як сприяти розвитку громадянського суспільства в Україні?

Міністерство освіти і науки України запропонувало на громадське обговорення проект Плану Міністерства освіти і науки України з реалізації у 2015 році Стратегії державної політики сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні.

Усі охочі можуть долучитися до обговорення проекту Плану Міністерства освіти і науки України з реалізації у 2015 році Стратегії державної політики сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні, затвердженої Указом Президента України від 24.03.2012 № 212.

З метою демократизації, залучення інститутів громадянського суспільства до творення та реалізації державної політики, сприяння роботі громадських рад та інших консультативно-дорадчих органів при органах виконавчої влади, сприяння розвитку громадянського суспільства Міністерство освіти і науки України (МОН) розробило проект Плану.

Документ розміщено у рубриці «Громадське обговорення» на офіційному сайті МОН. Пропозиції та зауваження до проекту надсилати на e-mail.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Булінг у школі: що робити педагогам

Учні часто забувають про дисципліну та повагу до педагогів. Підготуйтеся до різних ситуацій. Адже булінг часто проявляється й у ставленні учнів до педагогів
32351

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді