Конкурс для дошкільників «Крок до зірок»

Відбувся щорічний міський конкурс для дошкільників «Крок до зірок», започаткований управлінням освіти Херсонської міської ради.

Створення умов для всебічного та гармонійного розвитку дитини є одним із основних завдань дошкільної освіти.

З метою розвитку творчого потенціалу дитини, виявлення обдарованих дітей управлінням освіти Херсонської міської ради започатковано щорічне проведення міського конкурсу для дошкільників «Крок до зірок». У цьому році такий конкурс проводився втретє.

Міський конкурс проходив з 22 жовтня по 24 жовтня поточного року серед дітей молодшого, середнього та старшого дошкільного віку на базі дошкільних навчальних закладів № 5, № 8, № 57 у номінаціях «Хореографія», «Співи», «Гра на музичних інструментах». Загалом у конкурсі взяло участь 570 дітей з 62 дошкільних навчальних закладів міста. Переможці мали нагоду виступити на гала-концерті.

Гала-концерт юних талантів відбувся 29 жовтня на базі Херсонського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад — загальноосвітня школа I-III ступенів — гімназія» № 56. Більше 100 маленьких артистів віком від 4 до 6 років представляли 15 дошкільних навчальних закладів (ДНЗ) м. Херсона. Професійне журі оцінювало творчість дітей у номінаціях «Хореографія», «Вокал», «Гра на музичних інструментах».

Першість в номінації «Хореографія» здобули вихованці ДНЗ № 2, у номінації «Вокал» найкращими визнано вокалістів ДНЗ № 35, у номінації «Гра на музичних інструментах» першість вибороли представники ДНЗ № 39.

Почесне ІІ місце конкурсу в номінації «Хореографія» зайняли таланти ДНЗ № 53, у номінації «Вокал» — артисти ДНЗ № 30, у номінації «Гра на музичних інструментах» — маленькі музики ДНЗ № 76.

Лауреатами ІІІ ступеню конкурсу в номінації «Хореографія» стали танцюристи ДНЗ № 64, у номінації «Вокал» — вихованці ДНЗ № 20, у номінації «Гра на музичних інструментах» — представники ДНЗ № 24.

Присуджено гран-прі конкурсу і визнано кращими з кращих артистів таких дошкільних навчальних закладів:

№ 5 — в номінації «Хореографія»;

№ 23 — у номінації «Вокал»;

№ 31 — у номінації «Гра на музичних інструментах».

Малята дошкільного навчального закладу № 61 зачарували своїм талантом і виграли приз глядацьких симпатій у номінації «Хореографія», разом з ними глядацькими серцями заволоділи вихованці дошкільного начального закладу № 75 у номінації «Вокал» та вихованці дошкільного підрозділу НВК № 56 у номінації «Гра на музичних інструментах».

Дошкільні навчальні заклади № 41, 67,80 були нагороджені подяками міського голови за виховання патріотичних почуттів та любові до Батьківщини.

Музичні керівники та хореографи були нагороджені призами за творчість та креативний підхід до художнього оформлення поставлених номерів. Всі учасники конкурсу отримали подарунки.

Колектив напряму «Експертус Освіта» щиро вітає переможців конкурсу та зичить нових творчих здобутків!

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27856

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47530

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39078

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42296

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді