Життєві цінності: як сформувати їх у дитини

На порталі «Педрада» викладено відеозапис Міжнародної науково-практичної конференції «Ціннісні орієнтації в житті дитини», яка відбулася 30 жовтня онлайн. Організатором конференції була Лабораторія психології дошкільника Інституту психології імені Г. С. Костюка НАПН України, генеральним партнером — Цифрове видавництво Експертус.

Спеціалісти Лабораторії психології дошкільника Інституту психології імені Г. С. Костюка НАПН України за участю тематичного напряму «Експертус Освіта» 30 жовтня організували й провели в онлайн-форматі Міжнародну науково-практичну конференцію на тему «Ціннісні орієнтації в житті дитини».

Життєві цінності людини — це внутрішній компас, за яким вона має звіряти кожен крок на життєвій дорозі. Доросла людина принаймні знає, що для неї означає ЦІННІСТЬ. А як бути дітям — тим, хто тільки стає на нелегкий життєвий шлях?

На це та багато інших запитань у рамках Міжнародної науково-практичної конференції відповідали провідні фахівці Лабораторії психології дошкільника Інституту психології імені Г. С. Костюка НАПН України — Світлана Ладивір, Тамара Піроженко, Людмила Соловйова, Олена Пісарєва, Олена Хартман, Людмила Токарєва. Також було представлено досвід реалізації наукової проблеми в практику роботи дитячого садка, зокрема свій досвід представила Олена Тесленко, вихователь-методист ДНЗ № 1 «Джерельце» м. Новоград-Волинський. Модератором конференції виступила Тетяна Гурковська — головний редактор журналів «Практичний психолог: Дитячий садок» і «Практичний психолог: Школа».

Для тих, хто не зміг взяти участь у заході, на порталі освітян України «Педрада» розміщено відеозапис конференції. ПЕРЕГЛЯНУТИ його, а також ЗАВАНТАЖИТИ додаткові матеріали, можна у будь-який зручний час.

Лабораторія психології дошкільника повідомляє, що за матеріалами конференції «Ціннісні орієнтації в житті дитини» буде створено збірник наукових статей за вимогами ВАК України, який включено до фахових видань України. Тож ті, хто мають власне бачення виховної діяльності в дошкільних закладах, можуть поділитися своїми напрацюваннями.

Вимоги до оформлення cтатей.

Термін подачі статей — до 01.12.2014. Вартість однієї сторінки — 25 гривень. З усіх питань слід звертатися до оргкомітету за адресою: 01033, м. Київ, вул.  Паньківська, 2, кімната № 36, Інститут психології імені Г. С. Костюка НАПН України або на електронну скриньку [email protected]

Фахівці тематичного напряму «Експертус Освіта» зауважують, що про ціннісні орієнтації у житті дитини можна також прочитати на сторінках журналу «Практичний психолог: Дитячий садок». Передплата цього видання на 2015 рік триває.

Журнал «Практичний психолог: Дитячий садок» входить до Переліку фахових періодичних видань, рекомендованих для використання в практичній діяльності працівників психологічної служби системи освіти (лист МОН від 25.07.2014 №1/9-374). 

Щоб ознайомитися з журналом «Практичний психолог: Дитячий садок», можна замовити його БЕЗОПЛАТНИЙ презентаційний номер на порталі освітян України «Педрада».

А передплатити журнал «Практичний психолог: Дитячий садок» можна:

  • y редакції

 - за телефонами 0 44 586 56 06 та 0 800 212 012 (callback)
 - листом на електронну адресу peredplata@Експертус.com.ua
 - онлайн на порталі освітян України «Педрада»

  • у будь-якому відділенні «Укрпошти»:
    передплатний індекс — 37775 (місяць), 86335 (рік)

Передплата у редакції ДЕШЕВША.

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як оптимізувати рухову діяльність дітей

Потреба в руховій активності природна для кожної дитини. Активні рухи викликають у дітей позитивні емоції та підсилюють усі фізіологічні процеси. Що допоможе вихователю та інструктору з фізкультури забезпечити оптимальну рухову активність дошкільників?
27853

Методична робота в закладі дошкільної освіти

Дізнайтеся про форми організації методичної роботи в дитячому садку, які допоможуть вихователям розвивати свій творчий потенціал, постійно підвищувати професійну кваліфікацію і забезпечать високий рівень проведених занять
47529

Як проводити батьківські збори в школі

Батьківські збори в школі— основний спосіб комунікації педагогічного колективу з батьками. Щоб збори були вдалі, а освітня робота ефективна, розглянемо види, форми проведення, теми батьківських зборів
39077

Аптечки у школі: як правильно укомплектувати та зберігати

Скористайтеся переліком медичних засобів у закладі освіти та дізнайтеся як правильно укомплектувати аптечку. Адже, як правило, діти схильні до травм і ніколи не знаєш в який момент потрібно буде надати допомогу. Важливо у такий момент мати все під рукою, зібране в одному місці.
42293

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді